ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЕКОЛОГІЯ» ПРОВЕДЕНО ПРАКТИЧНУ РОБОТУ ІЗ ЗАПРОШЕННЯМ ПРОВІДНОГО ФАХІВЦЯ-ЕКОЛОГА

2 жовтня на запрошення гаранта ОП Екологія другого магістерського рівня Наталії Душечкіної доцент кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету Сергій Скрипник провів практичну роботу з дисципліни «Системний аналіз якості навколишнього середовища» на тему «Вивчення методології системного дослідження природних систем» для здобувачів груп 264о та 264п другого року навчання. На занятті розглянуто особливості здійснення системного аналізу та основи моделювання і прогнозування екологічних процесів.

Здобувачі активно брали участь у визначення якості атмосферного повітря, води та грунту за допомогою приладів. Наталія Душечкіна долучилася до проведення заняття і ознайомила здобувачів з принципом роботи кожного приладу.

 Проведене заняття є корисним для здобувачів спеціальності 101 Екологія за рахунок придбання практичного досвіду з проведення аналізу компонентів навколишнього середовища.

У подальшому планується продовження традиції запрошення фахівців-практиків і провідних науковців для проведення занять здобувачам спеціальності Екологія.

Комментарии запрещены.