Зустріч гаранта ОП Середня освіта (Хімія) зі здобувачами ОС «Магістр» на тему: «Академічна доброчесність: нова академічна культура»

Академічна доброчесність є наріжним каменем академічної культури кожного науково-педагогічного працівника кафедри хімії, екології та методики їх навчання. Саме тому її формування у здобувачів вищої освіти під час реалізації освітнього процесу є надважливим завданням сьогодення.

10 жовтня 2023 року відбулася зустріч гаранта зі здобувачами ОП Середня освіта (Хімія) ОС «магістр» на тему: «Академічна доброчесність: нова академічна культура».

Студенти мали змогу почути про те як запобігти фальшуванню та плагіату, чому важливо підтримувати академічні стандарти, бути чесними i ретельними у наукових дослідженнях. Також під час заходу розглянуто інструменти дотримання академічної доброчесності в УДПУ імені Павла Тичини.

Пам’ятаймо, що академічна доброчесність є невід’ємною складовою освітнього процесу, дотримання її принципів впливає не лише на якість освіти, а й на формування у студентів уявлення про успіх, професійну діяльність тощо.

Комментарии запрещены.