Вітаємо колегу з отриманням диплома доктора філософії!

На засіданні вченої ради Уманського національного університету садівництва ректор Олена Непочатенко урочисто привітала і вручила диплом доктора філософії в галузі знань 10 Природничі науки за спеціальністю 103 Науки про Землю Владиславу Парахненку (наказ Міністерства освіти і науки України від 27 вересня 2023року Н23 № 001405 «Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України щодо присвоєння доктора філософії»).

Захист дисертації на тему: «Географія інвазивної флори у придорожних ландшафтах залізниць Кіровоградської області» проходив за вимогами нового «Порядку присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії». Науковий керівник – Кисельов Юрій Олександрович, доктор географічних наук, професор, завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру.

Колектив природничо-географічного факультету щиро вітає керівника і молодого науковця з цим науковим здобутком і бажає здоров’я, миру, щастя та подальших наукових звершень!

Комментарии запрещены.