ІНФОРМАЦІЙНІ ДНІ ПРОГРАМИ ЄС ЕРАЗМУС+

Наприкінці грудня 2023 р., відбулися інформаційні зустрічі організаторів Програми ЄС Еразмус+. Зустрічі проходили онлайн на платформі Zoom з прямою трансляцією на YouTube канал НЕО в Україні. Організаторами заходу виступили: Представництво ЄС в Україні, Офіс Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, МОН України, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти України, Національне агентство кваліфікацій України, Інформаційний центр Еразмус+ молодь та Європейський корпус солідарності.

У перший інформаційний день програми розкрито можливості ЄС Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту для новачків. Показано перші кроки участі в Програмі для організацій новачків (Programme Guide, портали, аналіз існуючого досвіду, пошук партнерів, розробка ідеї проєкту).

На другий день висвітлено можливості в сфері шкільної освіти, у сфері вищої освіти (мобільність, віртуальні обміни, проєкти співпраці з розвитку потенціалу вищої освіти, Еразмус Мундус), можливості напряму Жан Моне: Європейські студії.

Третього дня інформація подана для представників відділів міжнародної співпраці ЗВО України – виконавців. Розкрито обов’язкові кроки впровадження проєктів з міжнародної академічної мобільності та проєктів співпраці Програми ЄС Еразмус+. Подано  рекомендації щодо промоції участі університетів в проєктах Еразмус+.

Учасниками від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, факультету природничої освіти та природокористування були здобувачі першого бакалаврського та другого магістерського рівня вищої освіти ОП Екологія.

За результатами участі отримано сертифікати.

Комментарии запрещены.