Мотивована зустріч-звіт високого рівня лідерів та проєкти, що змінюють Україну під час війни «Зелена трансформація: réunion»

18 січня за організації Асоціації PAEW відбулася мотивована зустріч-звіт високого рівня лідерів та проєкти, що змінюють Україну під час війни. Викладачі-екологи факультету природничої освіти та природокористування (професор Світлана Совгіра, доцент Наталія Душечкіна, доцент Роман Подзерей) взяли участь у заході.

Засновниця проекту «Екотрансформація», президентка Асоціації Professional Association Of Environmentalists Of The World Людмила Циганок зазначила, що «під час війни в Україні лідерство проявилось у всіх складових сучасного терміну ESG — стейкхолдерам довелось оцінити, як бізнес працює з ризиками та можливостями, пов’язаними з екологічними, соціальними та управлінськими критеріями, а громадам зрозуміти, що без бізнесу нам не вистояти, адже війни виграють економіки у всі часи».

У ході зустрічі наведені світові та українські успішні приклади взаємодії, що не словом, а ділом змінюють громади, регіони, державу. Зокрема, виступили Леонора Гевесслер, федеральний міністр, Федерального міністерства Австрії з Кліматичних дій, навколишнього середовища, енергетики, мобільності, інновацій та технологій, Крістіна Гаверкамп, керуючий директор Deutsche Energie-Agentur (DENA), посли Австрії, Нідерландів та Бельгії, представники дипломатичних відомств країн ЄС, а також команди стійких лідерів НЕК Укренерго, Інтерпайп, МХП та багато інших генеральних директорів та лідерів підприємств, академічної спільноти. Кількість учасників була понад 450 осіб.

Комментарии запрещены.