Участь екологів у ЕКОБІЗНЕС-ФОРУМІ «Зелена економіка: як досягти балансу»

Нещодавно в рамках Меморандуму про співпрацю із Професійною асоціацією екологів України екологи природничо-географічного факультету (професор Світлана Совгіра, доцент Наталія Душечкіна, викладачі Святослав Мандебура, Тетяна Марочкіна) взяли участь у Всеукраїнському ЕКОБІЗНЕС-ФОРУМІ «Зелена економіка: як досягти балансу».

Під час заходу прозвучали доповіді представників державних органів, що регулюють сферу: Держекоінспекції, Держенергоефективності, Міндовкілля тощо, провідних фахівців в галузі охорони навколишнього середовища, розробників природоохоронної документації, практикуючих екологів.

Були підняті найгостріші теми: як дотримуватися закону, коли порушень уникати важко, як оптимізувати свою роботу, як не наробити помилок природоохоронного законодавства України, забезпечення та організації роботи з екологічної безпеки на підприємстві.

Участь у заході дала можливість викладачам кафедри хімії, екології та методики їх навчання отримати досвід у вирішенні актуальних проблем та можливість поспілкуватися з людьми, найбільш обізнаними в означених питаннях.

Комментарии запрещены.