КРУГЛИЙ СТІЛ ДО 29-РІЧЧЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ

10 лютого на платформі Meet відбувся круглий стіл, присвячений 29-річчю заснування науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта». До заходу долучилися викладачі та студенти природничо-географічного факультету. Із вступним словом про діяльність лабораторії, виступив декан факультету Валерій Миколайко, який розповів про наукову діяльність цього підрозділу УДПУ. Із доповіддю про досвід участі у діяльності лабораторії розповіли завідувачі кафедр факультету: географії та методики її навчання Оксана Браславська та біології та методики її навчання Ігор Красноштан.

 Із організацією, діяльністю лабораторії та останніми її досягненнями за 2020 рік ознайомила завідувач лабораторії Світлана Совгіра. У ході доповідей були згадані: перший завідувач лабораторії Ганна Гончаренко, її учасники – Микола Коваль, Марія Бутило, Анатолій Ткаченко.

Бажаємо молодому поколінню як викладачів так і студентів перейняти досвід «метрів» лабораторії та долучитися до наукової та практичної діяльності екологічного та природоохоронного спрямування.

Комментарии запрещены.