Академічна доброчесність як елемент системи освіти

Викладачами кафедри хімії, екології та методики їх навчання  Наталією Горбатюк, Вікторією Давискибою, Наталією Душечкіною за участю здобувачів вищої освіти спеціальностей 014.06 Середня освіта. Хімія (18 листопада) та 101 Екологія (19 листопада) проведено семінар «Академічна доброчесність як елемент системи освіти» в режимі відеоконференції за допомогою платформи Google Meet (модератор ‒ завідувач кафедри Світлана Совгіра).

На семінарі обговорювались такі важливі питання, як: правила академічної доброчесності у УДПУ імені Павла Тичини, які висвітлені у відповідних Положеннях, розміщених на сайті Університету; основні поняття академічної доброчесності та їх тлумачення; основні правила цитування та посилання при написанні наукових текстів; основні практики реалізації академічної доброчесності у ЗВО Європи та світу.

Варто зазначити, що такі зустрічі є регулярними, оскільки сприяють популяризації академічної доброчесності та допомогають краще зрозуміти основи наукового письма, принципів пошуку інформації та дотримання доброчесності під час навчання в ЗВО.

Комментарии запрещены.