Учнівська олімпіада з хімії

За організації кафедри хімії, екології та методики їх навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася учнівська олімпіада з хімії на основі повної загальної середньої освіти з метою професійної орієнтації вступників.
Олімпіада з хімії проходила у два тури: перший (дистанційний) тур проходив із 7 березня по 6 квітня, другий (очний: теоретичний та експериментальний) тривав 12 квітня 2019 р.
кафедра 5
Фото 7
До складу журі олімпіади увійшли провідні фахівці кафедри професор Світлана Совгіра, доцент Вікторія Валюк, доцент Наталія Горбатюк і викладач Вікторія Давискиба.
Юні знавці хімії продемонстрували теоретичні знання з різних розділів хімії, володіння технікою і методикою хімічного експерименту, виконували тестові завдання, вирішували складні задачі.


У ході практичного туру школярі отримали перший досвід роботи в хімічних лабораторіях. Це, передусім, допомогло їм закріпити свої теоретичні знання, набути відповідних умінь та визначитися із майбутньою професією. Хімічна олімпіада ‒ це джерело незабутніх вражень, можливість показати свої знання і вміння, кмітливість і винахідливість.

Комментарии запрещены.